Защита на личните данни

Защита на личните данни

    

       Детска градина „БОЖУР“, гр. Горна Оряховица, Булстат:000120875

Ул. „Иларион Макариополски“ №17   обработва лични данни на децата, кандидатствали , приети и посещаващи детската градина, техните родители / настойници/, работници и служители , наети по трудов или граждански договор.

        Обработват се обикновени лични данни- трите имена, ЕГН, адрес, мейл, телефонен номер.

       Целите на обработването са по повод образование, възпитание и социализация на децата, издаване на удостоверения за завършена подготвителна група , удостоверения за деца , подлежащи на задължително обучение , трудови, осигурителни и данъчни правоотношения на работниците и служителите от детската градина.

       Личните данни се предоставят само на НАП, НОЙ, РУО- Велико Търново, МОН, Дирекция „Социално подпомагане“. Не се предават на други държави.

        Данните се съхраняват в срокове съобразени със законодателството на Р. България.

      Субектите на лични данни имат право на достъп, коригиране или изтриване на личните данни, ограничаване на обработването, преносимост на данните, ограничаване на обработването, възражения срещу обработването, да подават жалби до Комисията за защита на личните данни.

      Ако тези данни не бъдат предоставени не могат да възникнат трудовите, осигурителните, образователните, облигационни и членствени права.

     Лицето за защита на личните данни в   Детска градина „БОЖУР“   е Мариана Павлинова   Иванова, с която всеки , което желае би могъл да се свърже на ел. адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

     Допълнителна информация търсете тук.

Прикачания:
ФайлОписаниеРазмер на файла:Създаден
Свали този файл (pravila.pdf)Правила за личните данни 346 КБ14-08-2018
Свали този файл (Politika lichni Danni.pdf)Политика за личните данни 278 КБ14-08-2018